Waarom PersonalShape?

Waarom PersonalShape


Het vinden van de juiste specialist is een persoonlijke keuze maar vaak ook een lastige opgave. Vind je weg maar eens in het enorme aanbod op internet. PersonalShape vindt het belangrijk dat de specialisten goed gevonden kunnen worden en dat het maken van een afspraak snel en eenvoudig is. PersonalShape is het platform voor paramedische en alternatieve specialisten waar iedereen 24 uur per dag 7 dagen per week online afspraken kan maken met: diëtisten, gewichtsconsulenten, acupuncturisten, haptotherapeuten, homeopaten en chiropractoren. Er staan bijna 4.000 verschillende specialisten online waaruit een keuze gemaakt kan worden.

PersonalShape maakt het specialisten heel gemakkelijk om hun diensten aan te bieden en gevonden te worden. Denk bijvoorbeeld aan een centrale agenda en cliënten beheer. De specialist heeft er geen omkijken naar. Terwijl zij in de praktijk aan het werk zijn kunnen cliënten eenvoudig en snel via de boekingssite een afspraak maken.

Met PersonalShape bieden we ook - naast alle informatie over voedingsmiddelen - een platform voor iedereen die graag in een goede vorm wil zijn en blijven. Het door zowel lezers als diëtisten zeer gewaardeerde Calorieënboekje is de basis voor deze snelgroeiende community. PersonalShape biedt daarmee de meest uitgebreide voedingswaardetabel die er online beschikbaar is. Er staan bijna 3.000 voedingsmiddelen online, waarvan je zowel de voedingstoffen, vitaminen en mineralen aantreft (indien deze door de fabrikant ter beschikking zijn gesteld). De meeste voedingswaarden zijn afkomstig uit de Nevo-tabellen van het RIVM (Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Met een eigen PersonalShape account heb je direct en eenvoudig een overzicht van alle door jou gemaakte afspraken. Tevens word je zo op de hoogte gehouden van de nieuwste trends op het gebied van een gezonde lifestyle. Wil je een eenvoudige en alles-in-een test doen? Dat kan heel snel via de BMI/BMR/ADH test! De uitkomsten kun je direct naar jezelf of je vrienden sturen.

Klanten over ons

Gebaseerd op meer dan 500 onafhankelijke beoordelingen via PersonalShape 100% beveelt Personal Shape aan.


bekijk alle beoordelingen

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief